Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2015 » Март » 31

Як реалізувати право на доступ до публічної інформації у прокуратурі Троїцького району

За інформаційним запитом відповідно до вимог ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити можуть надсилатись поштою на адресу: 92100 смт. Троїцьке пр.-т Перемоги, 14 (на конверті вказувати «Публічна інформація»),     факс (256) 2-10-05, тел.. 2-13-50, електронною поштою на електронну адресу: : troickoe@procuratura.lg.ua

Прийом запитувачів публічної інформації здійснюється щоденно за вищевказаною адресою (згідно з графіком прийому запитувачів публічної інформації у прокуратурі Троїцького району:

- Понеділок-четвер з 9:00-18:15

- П’ятниця з 9:00-17:00.

Запит на інформації має містити (ч.5 ст. 19 Закону)

-   ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а так ... Читать дальше »

Просмотров: 624 | Добавил: petrovich | Дата: 31.03.2015

ОБЕРЕЖНО  ШАХРАЇ !

 

            На цей час в провадженні слідчих райвідділу міліції перебуває в провадженні понад 10 кримінальних проваджень за фактами шахрайських дій. Має місце випадок, коли злочином зазначеної категорії потерпілому завдано збитки на суму понад 17 тис. грн.. При цьому слід зазначити, що шанси на встановлення осіб, які скоїли шахрайські дії стосовно Вас не великі, тобто сподіватися на відшкодування спричинених збитків потерпілим не приходиться. Простіше попередити скоєння зазначених злочинів та не стати черговою жертвою шахраїв.

            У більшості випадків шахраї заздалегідь узнають анкетні данні свої жертв, номери їх телефонів, друзів та таке інше. Для цього вони можуть використовувати у тому числі інформацію, яка мається у вільному доступі в соціальних сетях. Після цьог ... Читать дальше »

Просмотров: 529 | Добавил: petrovich | Дата: 31.03.2015