Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2015 » Август » 11 » ВБФ "Право на Захист"!
07:55
ВБФ "Право на Захист"!

Наша організація була заснована 2013 року для надання стратегічних юридичних і адвокаційних послуг у сфері захисту прав людини.

На сьогоднішній день Право на Захист, виконавчий партнер УКБООН в Україні, здійснює свою діяльність в інтересах наступних цільових груп:

  1. внутрішньо переміщені особи, біженці, особи без громадянства - надання безкоштовної юридичної допомоги, професійний супровід і підтримка в оформленні документів, спеціальних статусів, дозволів, надання інформаційної підтримки
  2. державні органи і інституції, суб'єкти законодавчої ініціативи - аналіз існуючих юридичних норм і положень на предмет їх реальної імплементації і реалізації, розробка проектів (змін до) законів і нормативно-правових актів з огляду на найбільш нагальні проблеми і виклики
  3. міжнародні гуманітарні організації, іноземні донори - аналіз існуючого законодавства в гуманітарній сфері, розробка змін до нього, подальша їх адвокація в середовищі суб'єктів законодавчої ініціативи і осіб, які приймають відповідні рішення, ініціювання і ведення стратегічних юридичних справ

Ми також регулярно проводимо тренінги, конференції, круглі столи, покликані підняти рівень обізнаності суспільства у найбліьш актуальних проблемах прав людини в Україні.

Право на Захист здійснює також моніторингову діяльність, допомогаючи громадськості, державних органам і міжнародних донорам отримати найбільш вичерпну інформацію про стан речей на Донбасі.

Ми хочемо зробити нашу країну хоч трошечки кращою і запрошуємо вас приєднатися до цієї сторінки, якщо ви поділяєте це бажання.

 

Київ, вул. Дашавська,22 | тел.: +380 44 453-16-53 | email: lps@r2p.org.ua

Просмотров: 596 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0