Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2014 » Март » 18 » Про затвердження Правил приймання стічних вод у каналізаційну мережу смт. Троїцьке
10:57
Про затвердження Правил приймання стічних вод у каналізаційну мережу смт. Троїцьке
ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ
 П’ЯТДЕСЯТ ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 53/6


від  25 лютого 2014 року
смт Троїцьке 

Про затвердження Правил приймання стічних вод у
каналізаційну мережу смт. Троїцьке  Луганської  області

        Розглянувши звернення директора ОП «Старобільське управління ОКП «Компанія «Луганськ вода» Халфіна Е.Д, щодо прийняття «Правил приймання стічних вод у каналізаційну мережу смт. Троїцьке  Луганської  області», керуючись Водним  кодексом  України; Законом  України "Про охорону навколишнього природного середовища"; Законом  України "Про питну воду та питне водопостачання"; Правилами  охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 1999 року №465 та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Троїцька селищна  рада


ВИРІШИЛА:


1. Затвердити Правила приймання стічних вод  у каналізаційну мережу смт. Троїцьке  Луганської  області   з урахуванням пропозицій (додаються).
2. Директору ОП «Старобільське управління ОКП «Компанія «Луганськ вода» Халфіну Е.Д, та керівникам підприємств, які скидають стічні води до каналізаційної системи смт. Троїцьке, внести зміни до договорів на водовідведення відповідно до даного рішення.
3. Рішення вступає в дію з моменту його офіційного оприлюднення на сайті Троїцької селищної ради.
     4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Троїцької селищної ради від 06.11.2008 № 201 « Про звернення Старобільського управління ТОВ "Луганськвода” від 27.10.2008 року № 200 ».
5. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на заступника  селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Адаменко С.М.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію селищної  ради з питань , економічного розвитку, благоустрою та  житлово-комунального господарства.                                                                                             


                            Селищний голова               Д. П Палагно



Просмотров: 636 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0