Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2012 » Декабрь » 28 » Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд
14:50
Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд

ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

ПОЗАЧЕРГОВА ТРИДЦЯТЬ П’ЯТА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 35 /12

 

від 26 грудня 2012 року          

смт Троїцьке

Про затвердження порядку розміщення тимчасових

споруд для провадження підприємницької діяльності

 на території Троїцької селищної ради

            Від імені та в інтересах територіальної громади  Троїцької селищної ради, з метою врегулювання діяльності у сфері розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Троїцьке та на виконання частини четвертої статті 28 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 року № 244, Правил благоустрою території селища Троїцьке, керуючись ст.ст.26, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Троїцька селищна рада

 В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території  Троїцької селищної ради (додаток №1).

2. Затвердити Типовий договір про встановлення особистого строкового сервітуту під тимчасовою спорудою для провадження підприємницької діяльності за рахунок земель, що перебувають у комунальній власності  Троїцької селищної ради, з розрахунком розміру плати за договором  та акт прийому-передачі .

3. Затвердити Паспорт прив'язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території  Троїцької селищної ради .

4. Затвердити заяву про надання дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту під тимчасовою спорудою для провадження підприємницької діяльності  та заяву - повідомлення, про виконання вимоги паспорта прив'язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

5. Рішення оприлюднити  на веб-сайті   Троїцької селищної ради (http://troitskoerada.ucoz.org/).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну з питань економічного розвитку, благоустрою та житлово-комунального господарства (голова Салієнко В.М.)., постійну комісію селищної ради з питань бюджету та фінансів (голова Бутенко  В.О.)

 

Селищний голова                                     Д.П.Палагно

 

Просмотров: 641 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 5.0/1