Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2015 » Октябрь » 1 » Про розгляд звернення ТОВ „Луганське енергетичне об’єднання
11:06
Про розгляд звернення ТОВ „Луганське енергетичне об’єднання

ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

 

ПОЗАЧЕРГОВА СІМДЕСЯТ ПЕРША СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 71/15

 

від  12 червня  2015 року                        

смт Троїцьке

 

 

Про розгляд звернення

ТОВ „Луганське енергетичне об’єднання”

 

Розглянувши звернення в.о. Генерального директора ТОВ „Луганське енергетичне об’єднання”  Ружи Ю.М. № 01-33/2/144 від 26.05.2015 року (вх. № 186 від 27.05.2015 року)  щодо внесення змін до рішення 66 сесії Троїцької селищної ради УІ скликання № 66/8 стосовно встановлення ставки орендної плати для земель енергетики на рівні 3 % від нормативної грошової оцінки земель,  керуючись статтею 274 Податкового кодексу України,  ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, беручи до уваги, що встановлення розміру орендної плати більше 3 % призводить до збільшення витрат ТОВ „Луганське енергетичне об’єднання” на обов’язкові платежі за рахунок коштів, призначених на виконання капітальних ремонтів електромереж, що впливає на надійність електропостачання всіх категорій споживачів смт Троїцьке, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань агропромислового розвитку, земельних відносин та використання природних ресурсів, Троїцька селищна рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до рішення 66 сесії Троїцької селищної ради УІ скликання № 66/8 від 28.01.2015 року „Про встановлення плати за землю на території смт Троїцьке”:

 

1.1. У пункті 9.2  Додатку до рішення

„у строкі  № 12 „Землі енергетики” 6%  замінити на 3%.”

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань агропромислового розвитку, земельних відносин та використання природних ресурсів (голова Догода Н.В.), організацію  виконання цього рішення  покласти на спеціалістів 1 категорії Троїцької селищної ради Домашову О.І., Шапоренка Ю.В.

 

 

 

            Селищний голова                                                                   Д.П.Палагно

 

�                                                    Д.П.Палагно

 

Просмотров: 657 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0