Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » Архив материалов
Шановні мешканці селища Троїцьке та Троїцького району звертаюся до Вас з приводу того, що у розпал весняного сезону повітря в населених пунктах району перетворюється із ароматного в небезпечне для нашого здоров’я. З початку 2014 року у Троїцькому районі зареєстровано 5 пожеж під час яких знищено десятки гектарів сухої рослинності, та отримав опіки один чоловік, так під час пожежі сухої трави та очерету по вул. Чапаєва, смт. Троїцьке 10.03.2014 року отримала поранення та госпіталізована до лікарні гр. С.,1937 року народження.
При спалюванні трави на присадибних ділянках, вздовж доріг, виникає загроза перекидання вогню на природні ділянки, ліси, залізничні колії і навіть житлові будинки. Якщо спалювати суху траву на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, дим і вогонь здатні спричинити замикання ліній електропередач, що може призвести  до руйнівних наслідків для населених пунктів та промислових об’єктів. Керуючись статтею 50 Конституції України, яка гаранту ... Читать дальше »
Просмотров: 514 | Добавил: petrovich | Дата: 14.03.2014

Шановні мешканці селища!

 

У зв’язку з тим, що в останній час на території селища почастішали випадки травмування людей безприв’язними та безпритульними собаками, які можуть бути потенційними носіями вірусу сказу тварин та несуть загрозу травмування мешканців селища,

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НАГАДУЄ,

... Читать дальше »

Просмотров: 608 | Добавил: petrovich | Дата: 14.12.2012

Шановні мешканці селища Троїцьке!

 

У зв’язку зі збільшенням кількості пожеж, основною причиною яких є неконтрольоване випалювання сухої трави та листя на сільгоспугідяях, пустищах, вздовж доріг та у житловому секторі селища, Виконавчий комітет селищної ради попереджає керівників підприємств, учбових та дошкільних закладів, закладів охорони здоров’я, інших організацій, які розташовані на території селища, а також мешканців приватного житлового сектору про відповідальність за порушення чинного законодавства з питань охорони навколишнього природного середовища.

 

 

... Читать дальше »

Просмотров: 746 | Добавил: petrovich | Дата: 20.04.2012

                                           Уважаемые Троичане!

В связи с резким понижением температуры воздуха, которое приближается к критериям чрезвычайной гидрометеорологической ситуации, прошу вас придерживаться правил поведения на улице, рекомендованных медицинскими специалистами: 

  Чтобы уберечь себя и своих близких от переохлаждения и обморожения, специалисты рекомендуют придерживаться основных правил поведения в условиях низких температур.

         А именно: 

1. Сократить пребывание на морозе и без необходимости не выходить на улицу;

2. Не надевать тесную одежду и обувь, потому что это способствуе ... Читать дальше »

Просмотров: 641 | Добавил: petrovich | Дата: 03.02.2012

                                           VIVAT САМБО!
САМБО (аббревиатура словосочетания слов «САМооборона Без Оружия») – истинно русская борьба, разработанная благодаря усилиям Василия Сергеевича Ощепкова, Виктора Афанасьевича Спиридонова и Анатолия Аркадьевича Харлампиева, представляющая собой симбиоз таких видов единоборств как дзюдо, дзю-дзюцу, хапсагай, кураш, кох, гюлеш, гуреш, чидаоба, уже многие десятилетия пользуется популярностью у жителей Земли. Именно любовь к этой красивой, функциональной борьбе собрала 26 ноября текущего года 112 юношей и девушек из городов Луганска, Рубежное, Лисичанска, Северодонецка, Кременной, Сватово, посёлка Троицкое под крышей спортзала Троицкой детско – юношеской спортивной школы Троицкого районного совета на открытый райо ... Читать дальше »
Просмотров: 1725 | Добавил: petrovich | Дата: 02.12.2011

« 1 2 3 4 5