Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2012 » Март » 26 » Про встановлення тимчасової заборони продажу земельних ділянок комунальної власності по Троїцькій селищній раді
16:58
Про встановлення тимчасової заборони продажу земельних ділянок комунальної власності по Троїцькій селищній раді

                                                                      ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

                                                                     ДВАДЦЯТЬ ДРУГА  СЕСІЯ

 

                                                                          РІШЕННЯ № 22/1

 

від 26  березня  2012 року

смт Троїцьке

 

Про встановлення тимчасової заборони продажу

земельних ділянок комунальної власності по

Троїцькій селищній раді юридичним особам,

фізичним особам – підприємцям на 2012 рік

 

             З метою приведення порядку продажу земельних ділянок комунальної власності Троїцької селищної ради юридичним особам, фізичним особам – підприємцям до вимог чинного законодавства, а саме: ціна продажу земельної ділянки визначається за експертною грошовою оцінкою, що проводиться організаціями, які мають відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цього виду робіт. Фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки здійснюється за рахунок внесеного покупцем авансу, що не може бути більшим ніж 20 відсотків вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою. У зв’язку з тим, що в межах смт Троїцьке не проведена нормативна грошова оцінка земель, то неможливо визначити авансовий внесок за проведення робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, тому у Троїцькій селищній раді немає законних підстав здійснювати вимоги положення Земельного Кодексу України, керуючись статтями 12, 127,128 Земельного Кодексу України, пунктами 24, 35 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» , Троїцька селищна рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

            1. Встановити тимчасову заборону з продажу земельних ділянок комунальної власності Троїцької селищної ради юридичним особам, фізичним особам – підприємцям у 2012 році, до затвердження нормативної грошової оцінки смт. Троїцьке.

2. Секретарю селищної ради Мороз В.І. у десятиденний термін з моменту прийняття даного рішення оприлюднити його на офіційному сайті Троїцької селищної ради та на дошках об’яв.

3. Дане рішення набуває чинності з моменту прийняття, крім пункту 1 цього рішення, яке набуває чинності з моменту оприлюднення на офіційному сайті Троїцької селищної ради.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань агропромислового розвитку, земельних відносин та використання природних ресурсів (голова Догода Н.В.), організацію  виконання цього рішення  покласти на спеціалістів 1 категорії Троїцької селищної ради Домашову О.І., Шапоренка Ю.В.

 

 

 

Селищний голова                                                Д.П.Палагно

Просмотров: 622 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0