Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2013 » Март » 21 » Про внесення змін у «Правила приймання стічних вод підприємств у систему каналізації смт Троїцьке Луганської області»
17:50
Про внесення змін у «Правила приймання стічних вод підприємств у систему каналізації смт Троїцьке Луганської області»

            ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ № 4

                                                           

від  22 січня  2013 року                                         

смт Троїцьке

 

Про внесення змін у «Правила приймання стічних вод

підприємств у систему каналізації смт Троїцьке

Луганської області»

 

Розглянувши лист ВП Старобільського управління ТОВ «Луганськвода» з проханням про внесення змін до правил прийому стоків підприємств у систему каналізації смт. Троїцьке Луганської області відповідно п. 4.10 «Правил користування системами водопостачання та водовід ведення населених пунктів України» № 190, зміненого наказом від 27.03.2012 № 131 Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, а також враховуючи те, що в діючих правилах прийому стоків підприємств смт. Троїцьке Луганської області п.9.3 посилається на нормативний акт «Правила користування системами водопостачання та водовідведення в населених пунктах України» від 01.07.1994 № 65, що втратив чинність, виконком Троїцької селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити внесення змін:

1.1  до п.9.3 «Правила приймання стічних вод підприємств у систему каналізації смт Троїцьке Луганської області» виклавши його в такій редакції:

«Додатковий об'єм стоків, які надходять в період дощів та сніготанення через люки каналізаційних колодязів та приймачі дощової каналізації Підприємств, приймається відповідно п.4.10 «Правил користування системами водопостачання та водовідведення в населених пунктах України» наказ Мінрегіону від 27.03.2012 № 131.

1.2. п.8.2. Місцевих Правил доповнити «підприємства зобов'язані систематично (1 раз в місяць) надавати Водоканалу інформацію про об'єми та якісний склад стічних вод.

1.3. у розділі «Загальні положення» Правил замість втративших чинність «Правил користування» від 01.07.1994 № 65, написати «Правила користування системами водопостачання та водовідведення в населених пунктах України від 27.06.2008 № 190.

          2. Дане рішення набуває чинності з моменту його офіційного опублікування.

          3. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Троїцької селищної ради в мережі Інтернет

         4. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Адаменка С.М.

 

            Селищний голова                                        Д.П.Палагно

 

Просмотров: 686 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0