Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2012 » Декабрь » 28 » Про визначення мінімальної вартості місячної оренди квадратного метра загальної площі нерухомого майна по смт Троїцьке
15:03
Про визначення мінімальної вартості місячної оренди квадратного метра загальної площі нерухомого майна по смт Троїцьке

ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я  № 34/10

 

від   20 грудня  2012 року

смт Троїцьке  

 

 Про визначення мінімальної вартості місячної

 оренди квадратного метра загальної площі

нерухомого майна по смт Троїцьке

 

Розглянувши листа Троїцької філії Сватівської МДПІ від 20.07.2012 року № 1562/17  про визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно в смт Троїцьке, на підставі Наказу Міністерства регіонального розвитку та будівництва України від 22.07.2008 №338 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України», керуючись  пунктом 24 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, статями 10, 12 та 265 Податкового кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 20.11.2003 № 1787 «Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб», Троїцька селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна без врахування податку на додану вартість по смт Троїцьке:

 

10,22 грн. – для некомерційної діяльності , в тому числі для проживання фізичних осіб;

 

20,44 грн. - для виробничої діяльності;

 

30,66 грн. – для комерційної діяльності.

 

2. Затвердити розрахунок мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна по смт Троїцьке (додається).

 

3. Рішення набирає чинності з 01 січня 2013 року.

 

4. Секретарю селищної ради Мороз В.І. у десятиденний термін з моменту прийняття даного рішення оприлюднити його на офіційному сайті Троїцької селищної ради та на дошках об’яв.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення   покласти на постійну   комісію з питань бюджету та фінансів, постійну комісію з питань економічного розвитку, благоустрою та житлово-комунального господарства.

 

 

 

                        Селищний голова                                                        Д.П.Палагно                                

Просмотров: 640 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0