Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2012 » Февраль » 21 » Про зміни до Регламенту Троїцької селищної ради шостого скликання
18:48
Про зміни до Регламенту Троїцької селищної ради шостого скликання

                                                                         ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

                                                                         ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ

                                                                              РІШЕННЯ № 21/4

 

 

від 21 лютого 2012 року

смт Троїцьке 

Про зміни до Регламенту Троїцької

селищної ради шостого скликання

 

            З метою приведення Регламенту Троїцької селищної ради шостого скликання, затвердженого рішенням другої сесії Троїцької селищної ради шостого скликання  від 21 .12.2010року № 2/1, згідно з  вимогами Закону України «Про доступ до публічної інформації»,  керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Троїцька селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А: 

            1. Внести зміни до Регламенту Троїцької селищної ради шостого скликання (далі-Регламент):

            1.1. Частину 7 статті 2,2 розділу 2 Регламенту викласти в наступній редакції:

            "Гласність роботи селищної ради забезпечується шляхом оприлюднення інформації на офіційному веб-сайті Троїцької селищної ради в мережі Інтернет або іншим шляхом.”

1.2.Пункти 3, 4, 5 статті 2,3 розділу 2 Регламенту скасувати.

1.3.Пункт 3 статті 2,3 розділу 2 Регламенту викласти в наступній редакції:

            "3. Пропозиції до проекту порядку денного вносяться головою селищної ради, секретарем ради, заступником селищного голови, постійними комісіями,  депутатами, як правило не пізніше, ніж за тридцять днів до відкриття сесії.

Надані пропозиції узагальнюються виконавчим апаратом  ради та за двадцять пять днів до відкриття сесії надаються голові селищної ради

Проект порядку денного сесії ради готується секретарем ради та повідомляється депутатам не пізніше, як за 20 днів до відкриття сесії»

            1.4.  Пункт 6 статті 2,3 розділу 2 Регламенту вважати пунктом 4.

1.5. Доповнити статтю 2.3 Регламенту пунктами 5, 6, 7 наступного змісту:

"5. «Проекти рішень ради та всіх матеріалів(документів), що мають безпосереднє до них відношення, подаються секретарю ради у друкованому та електронному вигляді не пізніше 25 робочих днів до дня проведення сесії.

            6. Проекти рішень ради, розроблені відповідними розпорядниками і подані у встановленому порядку, оприлюднюються не пізніше 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття на офіційному веб-сайті Троїцької селищної ради в мережі Інтернет.

            7. Невідкладному оприлюдненню підлягає будь-яка інформація про факти, що загрожують життю, здоров’ю та/або майну осіб, і про заходи, які застосовуються у зв’язку з цим.”

1.6. пункт 9 статті 2.9 розділу 2 Регламенту викласти в такій редакції:

 

"9. Рішення ради підлягають обов’язковому оприлюдненню невідкладно, але не пізніше п’яти робочих днів з дня їх прийняття на офіційному веб-сайті Троїцької селищної ради в мережі Інтернет із зазначенням дати оприлюднення документа і дати оновлення інформації.

Рішення ради нормативно-правового характеру набирають чинності з дня їх офіційного оприлюднення, якщо радою не встановлено більш пізній строк введення цих рішень у дію”.

            2. Рішення сьомої сесії Троїцької селищної ради шостого скликання від 26.05.2012 року № 7/14 "Про внесенні змін до рішення другої сесії Троїцької селищної ради шостого скликання від 21.12.2010 року № 2/1 "Про затвердження регламенту Троїцької селищної ради шостого скликання” вважати таким, що втратило чинність. 

 

Селищний голова                                        Д.П.Палагно

Просмотров: 603 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0