Официальный сайт                          

   Троицкого поселкового совета

MENU
Главная » 2012 » Февраль » 21 » Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування
18:40
Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

ТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

                                                                                                      ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ

                                                                               РІШЕННЯ № 21/2

 

 

від 21 лютого 2012 року

смт Троїцьке 

Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів

на автобусному маршруті загального користування

« вул. Чкалова - пр. Перемоги - вул. Ломоносова»

в смт. Троїцьке

 

             Розглянувши звернення директора ТОВ «АТП-2011» Калашникова Г.А. від 28.12.2011 (вх. № 625 від 30.12.2011року) щодо встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на  маршруті загального користування « вул. Чкалова - пр. Перемоги - вул. Ломоносова» в смт. Троїцьке з метою приведення у відповідність тарифу на перевезення пасажирів   з економічно обґрунтованими витратами, та задоволення потреб громадян у безпечних та якісних перевезеннях, керуючись Законами України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,   «Про місцеве самоврядування в Україні», Троїцька селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити ТОВ «АТП-2011», який здійснюватиме перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування «вул. Чкалова - пр. Перемоги - вул. Ломоносова» в смт Троїцьке тариф  в розмірі 2(дві) гривні 50 коп.

           2. Доручити виконавчому апарату ради оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті селищної ради та на дошках оголошень. 

         3. Дане рішення набуває чинності з моменту прийняття, крім пункту 1 цього рішення, який набуває чинності з моменту оприлюднення на офіційному веб-сайті селищної ради . 

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та фінансів (голова Бутенко В.О.) та  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Адаменка С.М.

  

Селищний голова                                       Д.П. Палагно

 

Просмотров: 568 | Добавил: petrovich | Рейтинг: 0.0/0